The Principal
%
77

The Principal

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Principal

Moeite met waar je nou The Principal moet kijken? Gedoe met downloaden? stewartandstafford.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Principal

Samenvatting

De nieuwe rector van een beruchte, gewelddadige jongensschool besluit tot een radicale aanpak die leidt tot conflicten, met name als een leerling dood wordt aangetroffen.

Regisseur en acteurs

 • George Harrison Xanthis portrait

  George Harrison Xanthis

  actor

 • Andrea Demetriades portrait

  Andrea Demetriades

  actor

 • Karim Zreika portrait

  Karim Zreika

  actor

 • Narek Arman portrait

  Narek Arman

  actor

 • Miles Gibson portrait

  Miles Gibson

  actor

 • Tyler De Nawi portrait

  Tyler De Nawi

  actor

 • Rahel Romahn portrait

  Rahel Romahn

  actor

 • Salvatore Coco portrait

  Salvatore Coco

  actor

 • Mirrah Foulkes portrait

  Mirrah Foulkes

  actor

 • Aden Young portrait

  Aden Young

  actor

 • Alex Dimitriades portrait

  Alex Dimitriades

  actor

Trailers

The Principal

Veel gehoord over The Principal en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt The Principal heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

The Principal streamen

Wil je The Principal, de serie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je The Principal zelfs gratis kijken.

The Principal downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je The Principal ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet The Principal er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

The Principal torrent

Op zoek naar een torrent van The Principal? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van The Principal te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

The Principal trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van The Principal. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.