The Blacklist
%
100

The Blacklist

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Blacklist

Moeite met waar je nou The Blacklist moet kijken? Gedoe met downloaden? stewartandstafford.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Blacklist

Samenvatting

's Werelds meest gezochte crimineel Raymond 'Red' Reddington geeft zichzelf onverwacht aan. Hij is bereid om de FBI te helpen met het opsporen van criminelen.

Regisseur en acteurs

 • Amir Arison portrait

  Amir Arison

  actor

 • Ryan Eggold portrait

  Ryan Eggold

  actor

 • Diego Klattenhoff portrait

  Diego Klattenhoff

  actor

 • Harry Lennix portrait

  Harry Lennix

  actor

 • Megan Boone portrait

  Megan Boone

  actor

 • James Spader portrait

  James Spader

  actor

Trailers

The Blacklist

Veel gehoord over The Blacklist en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt The Blacklist heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

The Blacklist streamen

Wil je The Blacklist, de serie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je The Blacklist zelfs gratis kijken.

The Blacklist downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je The Blacklist ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet The Blacklist er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

The Blacklist torrent

Op zoek naar een torrent van The Blacklist? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van The Blacklist te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

The Blacklist trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van The Blacklist. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.