Sex and the City
%
70

Sex and the City

Nu kijken

Kijk Sex and the City

Moeite met waar je nou Sex and the City moet kijken? Gedoe met downloaden? stewartandstafford.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Sex and the City

Samenvatting

Over de belevenissen van vier vriendinnen midden in Manhattan, New York.

Regisseur en acteurs

 • Sarah Jessica Parker portait

  Sarah Jessica Parker

  Carrie Bradshaw

 • Kim Cattrall portait

  Kim Cattrall

  Samantha Jones

 • Cynthia Nixon portait

  Cynthia Nixon

  Miranda Hobbes

 • Kristin Davis portait

  Kristin Davis

  Charlotte York

Sex and the City

Op zoek naar Sex and the City? Je kunt de serie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Sex and the City streamen

Het streamen van series als Sex and the City heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete serie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je series als Sex and the City waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Sex and the City dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Sex and the City downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om series als Sex and the City te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de serie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Sex and the City torrent

Er was een tijd dat het legale online serie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Sex and the City trailer

Weet je nog niet zeker of Sex and the City jouw serie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.