School of Rock
%
47

School of Rock

Nu kijken

Kijk School of Rock

Moeite met waar je nou School of Rock moet kijken? Gedoe met downloaden? stewartandstafford.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor School of Rock

Samenvatting

Een groep onconventionele en ijverige leerlingen op een prestigieuze basisschool wordt gevolgd. Een mislukte muzikant brengt hen als docent de liefde voor rock-'n-rol bij.

Regisseur en acteurs

 • Aidan Miner portrait

  Aidan Miner

  Lawrence

 • Ricardo Hurtado portrait

  Ricardo Hurtado

  Freddy

 • Lance Lim portait

  Lance Lim

  Zack

 • Tony Cavalero portait

  Tony Cavalero

  Dewey Finn

 • Breanna Yde portrait

  Breanna Yde

  Tomika

 • Jade Pettyjohn portait

  Jade Pettyjohn

  Summer

School of Rock

Wil je School of Rock kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de serie uit 2019 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

School of Rock streamen

Er zijn steeds meer opties om series online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je School of Rock niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je School of Rock zelfs gratis bekijken.

School of Rock downloaden

Wil je School of Rock ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om series voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je School of Rock overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

School of Rock torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van series aangewezen op torrents. Bij een torrent van School of Rock is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

School of Rock trailer

Op zoek naar een goede serie, maar weet je niet zeker of School of Rock de serie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.