Queen of the South
%
77

Queen of the South

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Queen of the South

Moeite met waar je nou Queen of the South moet kijken? Gedoe met downloaden? stewartandstafford.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Queen of the South

Samenvatting

Teresa vlucht uit Mexico nadat haar vriendje, een drugsrunner, is vermoord. Ze vestigt zich in Mexico en lijkt de grootste drugssmokkelaar van het land te worden.

Regisseur en acteurs

 • Alice Braga portait

  Alice Braga

  Teresa Mendoza

 • Justina Machado portait

  Justina Machado

  Brenda

 • Hemky Madera portait

  Hemky Madera

  Pote

 • Veronica Falcón portrait

  Veronica Falcón

  Camila Vargas

 • Peter Gadiot portait

  Peter Gadiot

  James

 • Joaquim de Almeida portait

  Joaquim de Almeida

  Epifanio

 • Gerardo Taracena portait

  Gerardo Taracena

  Cesar “Batman” Guemes

Trailers

Queen of the South

Wil je Queen of the South kijken? De serie van Alice Braga uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Queen of the South op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Queen of the South met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Queen of the South downloaden

Het downloaden van Queen of the South is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Queen of the South ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Queen of the South streamen

Het streamen van Queen of the South heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Queen of the South online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Queen of the South kijkt. Ideaal!

Queen of the South torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Queen of the South. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Queen of the South trailer

Bekijk eerst even de trailer van Queen of the South voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.