Luther
%
86

Luther

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Luther

Moeite met waar je nou Luther moet kijken? Gedoe met downloaden? stewartandstafford.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Luther

Samenvatting

Detective John Luther is een bewogen vakman wiens werk altijd staat altijd voorop. Zijn toewijding is een vloek en een zegen voor hemzelf, zijn geliefde en zijn medewerkers en levert hem ook veel vijanden op binnen het politiekorps.

Regisseur en acteurs

 • Sienna Guillory portrait

  Sienna Guillory

  actor

 • David O'Hara portrait

  David O'Hara

  actor

 • John Heffernan portrait

  John Heffernan

  actor

 • Paul McGann portrait

  Paul McGann

  actor

 • Michael Smiley portrait

  Michael Smiley

  actor

 • Ruth Wilson portrait

  Ruth Wilson

  actor

 • Dermot Crowley portrait

  Dermot Crowley

  actor

 • Warren Brown portrait

  Warren Brown

  actor

 • Idris Elba portrait

  Idris Elba

  actor

Trailers

Luther

Benieuwd naar Luther? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als Luther kunt bekijken.

Luther streamen

Wil je Luther streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Luther gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Luther downloaden

series als Luther kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Luther. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Luther. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Luther torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Luther te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Luther trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Luther je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!