Lethal Weapon
%
81

Lethal Weapon

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Lethal Weapon

Moeite met waar je nou Lethal Weapon moet kijken? Gedoe met downloaden? stewartandstafford.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Lethal Weapon

Samenvatting

Een politieduo probeert elke week een nieuwe zaak op te lossen op het gebied van drugshandel en moord. De samenwerking tussen hen verloopt niet altijd zonder slag of stoot.

Regisseur en acteurs

 • Clayne Crawford portait

  Clayne Crawford

  Martin Riggs

 • Damon Wayans portait

  Damon Wayans

  Roger Murtaugh

 • Jordana Brewster portait

  Jordana Brewster

  Maureen “Mo” Cahill

 • Kevin Rahm portait

  Kevin Rahm

  Brooks Avery

 • Keesha Sharp portait

  Keesha Sharp

  Trish Murtaugh

 • Dante Brown portait

  Dante Brown

  Roger Murtaugh, Jr.

 • Chandler Kinney portait

  Chandler Kinney

  Riana Murtaugh

 • Johnathan Fernandez portrait

  Johnathan Fernandez

  Scorsese

Trailers

Lethal Weapon

Benieuwd naar Lethal Weapon? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als Lethal Weapon kunt bekijken.

Lethal Weapon streamen

Wil je Lethal Weapon streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Lethal Weapon gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Lethal Weapon downloaden

series als Lethal Weapon kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Lethal Weapon. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Lethal Weapon. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Lethal Weapon torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Lethal Weapon te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Lethal Weapon trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Lethal Weapon je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!