Grimm
%
78

Grimm

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Grimm

Moeite met waar je nou Grimm moet kijken? Gedoe met downloaden? stewartandstafford.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Grimm

Samenvatting

Rechercheur Nick Burkhardt heeft de bijzondere gave om bovennatuurlijke wezen te zien. Hij is belast met de taak om het evenwicht tussen de mens en de mythologische wezens te bewaken.

Regisseur en acteurs

 • David Giuntoli portait

  David Giuntoli

  Nick Burkhardt

 • Silas Weir Mitchell portait

  Silas Weir Mitchell

  Monroe

 • Bitsie Tulloch portait

  Bitsie Tulloch

  Juliette Silverton

 • Russell Hornsby portait

  Russell Hornsby

  Hank Griffin

 • Bree Turner portait

  Bree Turner

  Rosalee Calvert

 • Sasha Roiz portait

  Sasha Roiz

  Captain Sean Renard

 • Claire Coffee portait

  Claire Coffee

  Adalind Schade

 • Reggie Lee portait

  Reggie Lee

  Sgt. Wu

Trailers

Grimm

Wil je Grimm kijken? De serie van David Giuntoli uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Grimm op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Grimm met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Grimm downloaden

Het downloaden van Grimm is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Grimm ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Grimm streamen

Het streamen van Grimm heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Grimm online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Grimm kijkt. Ideaal!

Grimm torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Grimm. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Grimm trailer

Bekijk eerst even de trailer van Grimm voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.