Endeavour
%
86

Endeavour

Nu kijken

Kijk Endeavour

Moeite met waar je nou Endeavour moet kijken? Gedoe met downloaden? stewartandstafford.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Endeavour

Samenvatting

Endeavour Morse stopte in 1965 vroegtijdig met zijn studie aan de Universiteit van Oxford om vervolgens bij de politie te gaan werken.

Regisseur en acteurs

 • Shaun Evans portait

  Shaun Evans

  DC Endeavour Morse

 • Roger Allam portait

  Roger Allam

  DI Fred Thursday

 • Anton Lesser portait

  Anton Lesser

  Chief Supt Reginald Bright

 • James Bradshaw portrait

  James Bradshaw

  Dr. Max DeBryn

 • Sean Rigby portrait

  Sean Rigby

  DS Jim Strange

 • Dakota Blue Richards portait

  Dakota Blue Richards

  WPC Shirley Trewlove

Endeavour

Zin om Endeavour lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Endeavour te bekijken voor je op een rijtje.

Endeavour downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Endeavour downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Endeavour. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Endeavour er ook in SD heel goed uit.

Endeavour streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Endeavour net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Endeavour hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Endeavour helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Endeavour torrent

Denk je dat je om Endeavour te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Endeavour trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Endeavour de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.