Dokter Hart
%
95

Dokter Hart

Nu kijken

Kijk Dokter Hart

Moeite met waar je nou Dokter Hart moet kijken? Gedoe met downloaden? stewartandstafford.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dokter Hart

Samenvatting

De jonge dokter Zoe Hart besluit dokter Harley Wilkes te helpen in zijn praktijk. Wanneer ze arriveert blijkt de dokter overleden te zijn. Hij heeft de helft van zijn praktijk voor haar achtergelaten.

Regisseur en acteurs

 • Rachel Bilson portait

  Rachel Bilson

  Zoe Hart

 • Jaime King portait

  Jaime King

  Lemon Breeland

 • Cress Williams portait

  Cress Williams

  Lavon Hayes

 • Wilson Bethel portait

  Wilson Bethel

  Wade Kinsella

 • Tim Matheson portait

  Tim Matheson

  Dr. Brick Breeland

 • Scott Porter portait

  Scott Porter

  George Tucker

 • Kaitlyn Black portrait

  Kaitlyn Black

  Annabeth Nass

Dokter Hart

Op zoek naar Dokter Hart? Je kunt de serie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Dokter Hart streamen

Het streamen van series als Dokter Hart heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete serie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je series als Dokter Hart waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Dokter Hart dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Dokter Hart downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om series als Dokter Hart te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de serie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Dokter Hart torrent

Er was een tijd dat het legale online serie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Dokter Hart trailer

Weet je nog niet zeker of Dokter Hart jouw serie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.