Bates Motel
%
82

Bates Motel

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bates Motel

Moeite met waar je nou Bates Motel moet kijken? Gedoe met downloaden? stewartandstafford.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bates Motel

Samenvatting

Na een heftige gebeurtenis besluit Norma Bates haar leven om te gooien. Ze koopt samen met zoonlief Norman een motel in het stadje White Pine Bay. Al snel komt ze erachter dat het motel geheimen kent.

Regisseur en acteurs

 • Keegan Connor Tracy portrait

  Keegan Connor Tracy

  actor

 • Mike Vogel portrait

  Mike Vogel

  actor

 • Nestor Carbonell portrait

  Nestor Carbonell

  actor

 • Nicola Peltz portrait

  Nicola Peltz

  actor

 • Olivia Cooke portrait

  Olivia Cooke

  actor

 • Max Thieriot portrait

  Max Thieriot

  actor

 • Freddie Highmore portrait

  Freddie Highmore

  actor

 • Vera Farmiga portrait

  Vera Farmiga

  actor

Trailers

Bates Motel

Veel gehoord over Bates Motel en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Bates Motel heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Bates Motel streamen

Wil je Bates Motel, de serie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Bates Motel zelfs gratis kijken.

Bates Motel downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Bates Motel ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Bates Motel er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Bates Motel torrent

Op zoek naar een torrent van Bates Motel? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Bates Motel te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Bates Motel trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Bates Motel. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.