American Dad!
%
74

American Dad!

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk American Dad!

Moeite met waar je nou American Dad! moet kijken? Gedoe met downloaden? stewartandstafford.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor American Dad!

Samenvatting

Stan Smith, een all-American dad, is zo paranoïde als de pest door alle terroristische dreiging in de VS met alle vervelende gevolgen van dien: zo viert hij zijn wantrouwen niet alleen bot op zijn werk, de CIA, maar moet ook zijn familie het ontgelden.

Regisseur en acteurs

 • Seth MacFarlane portait

  Seth MacFarlane

  Stan Smith (voice)

 • Wendy Schaal portait

  Wendy Schaal

  Francine Smith (voice)

 • Rachael MacFarlane portait

  Rachael MacFarlane

  Hayley Smith (voice)

 • Scott Grimes portait

  Scott Grimes

  Steve Smith (voice)

 • Dee Bradley Baker portait

  Dee Bradley Baker

  Klaus (voice)

Trailers

American Dad!

Zin om American Dad! lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om American Dad! te bekijken voor je op een rijtje.

American Dad! downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je American Dad! downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van American Dad!. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet American Dad! er ook in SD heel goed uit.

American Dad! streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je American Dad! net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je American Dad! hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je American Dad! helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

American Dad! torrent

Denk je dat je om American Dad! te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

American Dad! trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of American Dad! de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.