Koning Julien
%
74

Koning Julien

Nu kijken

Kijk Koning Julien

Moeite met waar je nou Koning Julien moet kijken? Gedoe met downloaden? stewartandstafford.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Koning Julien

Samenvatting

Animatieserie over Julien, koning van de ringstaartmaki's.

Regisseur en acteurs

 • Matt Engstrom portrait

  Matt Engstrom

  Director

 • Danny Jacobs portait

  Danny Jacobs

  King Julien (voice)

 • Jeff Bennett portait

  Jeff Bennett

  Horst / Hector / Willie (voice)

 • India de Beaufort portait

  India de Beaufort

  Clover (voice)

 • Kevin Michael Richardson portait

  Kevin Michael Richardson

  Maurice (voice)

 • Andy Richter portait

  Andy Richter

  Mort / Ted (voice)

 • Debra Wilson portait

  Debra Wilson

  Masikura (voice)

 • Betsy Sodaro portrait

  Betsy Sodaro

  Xixi (voice)

Koning Julien

Koning Julien streamen

Koning Julien streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Koning Julien downloaden

Zin om Koning Julien te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als Koning Julien te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Koning Julien torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als Koning Julien makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Koning Julien trailer

Wil je er zeker van zijn dat Koning Julien jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.