Zwaar verliefd!

Zwaar verliefd!

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Zwaar verliefd!

Moeite met waar je nou Zwaar verliefd! moet kijken? Gedoe met downloaden? stewartandstafford.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Zwaar verliefd!

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

De jonge, succesvolle dierenarts Isa is een tikkeltje onzeker over haar lijf én de liefde. Ruben is dé perfecte man. Knap, werkt met zijn handen en houdt zielsveel van zijn labrador Bo. Als Isa op een dag Bo redt van een chocoladevergiftiging, valt ze als een blok voor zijn baasje. En hij voor haar, maar dat durft Isa niet te geloven. Na een peptalk van haar zus en vriendinnen besluit ze de Bossche bollen te laten staan en sleept ze zichzelf naar de sportschool. Haar zelfvertrouwen groeit en eindelijk besluit ze voor haar droomman te gaan. Maar is Ruben nog steeds geïnteresseerd? Een luchtige romantische komedie waarin de eeuwige strijd tegen de kilo's en de liefde op een grappige, herkenbare manier bij elkaar komen. Naar het boek van Chantal van Gastel.

Regisseur en acteurs

 • Jamel Aattache portrait

  Jamel Aattache

  Director

 • Barbara Sloesen portrait

  Barbara Sloesen

  Isa

 • Jim Bakkum portait

  Jim Bakkum

  Ruben

 • Abbey Hoes portait

  Abbey Hoes

  Tamara

 • Jamie Grant portait

  Jamie Grant

  Daphne

 • Davy Eduard King portrait

  Davy Eduard King

  Bram

 • Kay Greidanus portrait

  Kay Greidanus

  Stijn

 • Liza Sips portait

  Liza Sips

  Floor

 • Sarah Chronis portrait

  Sarah Chronis

  Marleen

Trailers

Zwaar verliefd!

Veel gehoord over Zwaar verliefd! en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Zwaar verliefd! heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Zwaar verliefd! streamen

Wil je Zwaar verliefd!, de movie met Barbara Sloesen, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Zwaar verliefd! zelfs gratis kijken.

Zwaar verliefd! downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Zwaar verliefd! ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Zwaar verliefd! er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Zwaar verliefd! torrent

Op zoek naar een torrent van Zwaar verliefd!? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Zwaar verliefd! te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Zwaar verliefd! trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Zwaar verliefd!. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.