War for the Planet of the Apes
%
79

War for the Planet of the Apes

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk War for the Planet of the Apes

Moeite met waar je nou War for the Planet of the Apes moet kijken? Gedoe met downloaden? stewartandstafford.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor War for the Planet of the Apes

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

In War for the Planet of the Apes, het derde hoofdstuk uit de succesvolle filmreeks, worden Caesar en zijn apen in een dodelijk conflict gedwongen met een leger van mensen geleid door een meedogenloze kolonel. Nadat de mensapen enorme verliezen lijden, worstelt Caesar met zijn duistere instincten en begint hij aan zijn eigen mythische zoektocht om zijn soort te wreken. Wanneer Caesar en de kolonel uiteindelijk oog in oog met elkaar staan, nemen ze het tegen elkaar op in een episch gevecht dat het lot van beide soorten zal bepalen, en de toekomst van de planeet zal beslissen.

Regisseur en acteurs

 • Matt Reeves portait

  Matt Reeves

  Director

 • Judy Greer portait

  Judy Greer

  Cornelia

 • Woody Harrelson portait

  Woody Harrelson

  Colonel

 • Andy Serkis portait

  Andy Serkis

  Caesar

 • Max Lloyd-Jones portait

  Max Lloyd-Jones

  Blue Eyes

 • Ty Olsson portait

  Ty Olsson

  Rex

 • Terry Notary portait

  Terry Notary

  Rocket

 • Alessandro Juliani portait

  Alessandro Juliani

  Spear

 • Gabriel Chavarria portait

  Gabriel Chavarria

  Preacher

 • Chad Rook portait

  Chad Rook

  Boyle

 • Timothy Webber portait

  Timothy Webber

  Elder

 • Karin Konoval portait

  Karin Konoval

  Maurice

Trailers

War for the Planet of the Apes

Zin om War for the Planet of the Apes lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om War for the Planet of the Apes te bekijken voor je op een rijtje.

War for the Planet of the Apes downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je War for the Planet of the Apes downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van War for the Planet of the Apes. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet War for the Planet of the Apes er ook in SD heel goed uit.

War for the Planet of the Apes streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je War for the Planet of the Apes net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je War for the Planet of the Apes hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je War for the Planet of the Apes helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

War for the Planet of the Apes torrent

Denk je dat je om War for the Planet of the Apes te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

War for the Planet of the Apes trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of War for the Planet of the Apes de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.