The Beguiled
%
70

The Beguiled

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Beguiled

Moeite met waar je nou The Beguiled moet kijken? Gedoe met downloaden? stewartandstafford.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Beguiled

Bekijk nog 13 bronnen

Weten in welke bioscopen The Beguiled draait?

Samenvatting

The Beguiled is een beklemmende thriller van regisseur en scenarioschrijver Sofia Coppola (Lost in Translation, Marie Antoinette), gebaseerd op het boek A Painted Devil van Thomas Cullinan. Het verhaal speelt zich af tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog in 1864 in een meisjesinternaat in het Zuiden. De vrouwen, die in het huis wonen, leven afgeschermd van de buitenwereld tot de dag waarop een gewonde soldaat (Colin Farrell) wordt aangetroffen, die vervolgens wordt binnengelaten om verpleegd te worden. Er ontstaat een seksueel geladen sfeer en door onderlinge dreigende rivaliteit tussen de vrouwen neemt het verhaal een onverwachte wending.

Regisseur en acteurs

 • Sofia Coppola portait

  Sofia Coppola

  Director

 • Colin Farrell portait

  Colin Farrell

  John McBurney

 • Nicole Kidman portait

  Nicole Kidman

  Martha Farnsworth

 • Kirsten Dunst portait

  Kirsten Dunst

  Edwina Dabney

 • Elle Fanning portait

  Elle Fanning

  Alicia

 • Angourie Rice portait

  Angourie Rice

  Jane

 • Oona Laurence portait

  Oona Laurence

  Amy

 • Addison Riecke portrait

  Addison Riecke

  Marie

 • Emma Howard portrait

  Emma Howard

  Emily

Trailers

The Beguiled

Benieuwd naar The Beguiled? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met stewartandstafford.com weet je binnen no-time waar The Beguiled draait.

The Beguiled in de bioscoop

The Beguiled draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor The Beguiled.

The Beguiled streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra The Beguiled te streamen is, vind je een link op stewartandstafford.com. Weet je al zeker dat The Beguiled een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je The Beguiled zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

The Beguiled torrent

Op zoek naar een torrent van The Beguiled? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je The Beguiled zonder zorgen.

The Beguiled downloaden

Als The Beguiled binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

The Beguiled trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of The Beguiled de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.