T2 Trainspotting
%
74

T2 Trainspotting

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk T2 Trainspotting

Moeite met waar je nou T2 Trainspotting moet kijken? Gedoe met downloaden? stewartandstafford.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor T2 Trainspotting

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Twintig jaren zijn verstreken. Er is veel veranderd maar er is ook veel hetzelfde gebleven. Mark Renton (Ewan McGregor) keert terug naar de enige plek die hij zijn thuis kan noemen. Daar wachten ze op hem: Spud (Ewen Bremner), Sick Boy (Jonny Lee Miller), en Begbie (Robert Carlyle).

Regisseur en acteurs

 • Danny Boyle portait

  Danny Boyle

  Director

 • Ewan McGregor portait

  Ewan McGregor

  Renton

 • Jonny Lee Miller portait

  Jonny Lee Miller

  Sick Boy

 • Ewen Bremner portait

  Ewen Bremner

  Spud

 • Robert Carlyle portait

  Robert Carlyle

  Francis Begbie

 • Kelly Macdonald portait

  Kelly Macdonald

  Diane

 • Shirley Henderson portait

  Shirley Henderson

  Gail

 • Irvine Welsh portait

  Irvine Welsh

  Mikey Forrester

 • Anjela Nedyalkova portait

  Anjela Nedyalkova

  Nikki

 • Simon Weir portrait

  Simon Weir

  Jailhoose

 • Karl Argue portrait

  Karl Argue

  Mad Pipper

Trailers

T2 Trainspotting

Zin om T2 Trainspotting lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om T2 Trainspotting te bekijken voor je op een rijtje.

T2 Trainspotting downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je T2 Trainspotting downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van T2 Trainspotting. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet T2 Trainspotting er ook in SD heel goed uit.

T2 Trainspotting streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je T2 Trainspotting net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je T2 Trainspotting hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je T2 Trainspotting helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

T2 Trainspotting torrent

Denk je dat je om T2 Trainspotting te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

T2 Trainspotting trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of T2 Trainspotting de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.