Soof
%
66

Soof

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Soof

Moeite met waar je nou Soof moet kijken? Gedoe met downloaden? stewartandstafford.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Soof

Bekijk nog 13 bronnen

Samenvatting

Juggling a failing catering business, three kids and a workaholic husband leaves middle-aged Soof stressed out and flirting with a handsome American.

Regisseur en acteurs

 • Antoinette Beumer portait

  Antoinette Beumer

  Director

 • Lies Visschedijk portait

  Lies Visschedijk

  Soof

 • Fedja van Huêt portait

  Fedja van Huêt

  Kasper

 • Dan Karaty portrait

  Dan Karaty

  Jim (as Dan Karaty)

 • Chantal Janzen portait

  Chantal Janzen

  Bob

 • Anneke Blok portrait

  Anneke Blok

  Hansje

 • Alex Klaasen portait

  Alex Klaasen

  Harm Jan

 • George van Houts portrait

  George van Houts

  Jan Jaap

Trailers

Soof

Op zoek naar Soof? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Soof streamen

Het streamen van movies als Soof heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Soof waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Soof dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Soof downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Soof te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Soof torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Soof trailer

Weet je nog niet zeker of Soof jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.