Savages
%
65

Savages

Nu kijken

Kijk Savages

Moeite met waar je nou Savages moet kijken? Gedoe met downloaden? stewartandstafford.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Savages

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Misdaadthriller van Oliver Stone met Taylor Kitsch en Aaron Taylor-Johnson als twee succesvolle drugshandelaren die het samen met hun bloedmooie vriendin (Blake Lively) aan de stok krijgen met een Mexicaans kartel.

Regisseur en acteurs

 • Oliver Stone portrait

  Oliver Stone

  Director

 • John Travolta portrait

  John Travolta

  Actor

 • Benicio del Toro portrait

  Benicio del Toro

  Actor

 • Aaron Taylor-Johnson portrait

  Aaron Taylor-Johnson

  Actor

 • Emile Hirsch portrait

  Emile Hirsch

  Actor

 • Demian Bichir portrait

  Demian Bichir

  Actor

 • Blake Lively portrait

  Blake Lively

  Actor

 • Salma Hayek portrait

  Salma Hayek

  Actor

Savages

Wil je Savages kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2012 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Savages streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Savages niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Savages zelfs gratis bekijken.

Savages downloaden

Wil je Savages ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Savages overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Savages torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Savages is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Savages trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Savages de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.