Niet Schieten

Niet Schieten

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Niet Schieten

Moeite met waar je nou Niet Schieten moet kijken? Gedoe met downloaden? stewartandstafford.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Niet Schieten

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

Bij de laatste aanslag van de "Bende van Nijvel" op het warenhuis Delhaize in Aalst op 9 november 1985 ziet de negenjarige David Van De Steen hoe zijn ouders en zus voor zijn ogen worden neergeschoten. Hijzelf blijft zwaargewond en verweesd achter. De grootouders Albert en Metje vangen hun kleinzoon op en hebben de loodzware opdracht om ondanks het grote verlies en verdriet, en vele onbeantwoorde vragen, hun kleinzoon een toekomst te bieden.

Regisseur en acteurs

 • Stijn Coninx portrait

  Stijn Coninx

  Director

 • Jan Decleir portrait

  Jan Decleir

  Actor

 • Viviane de Muynck portrait

  Viviane de Muynck

  Actor

 • Jonas van Geel portrait

  Jonas van Geel

  Actor

Trailers

Niet Schieten

Wil je Niet Schieten kijken? De movie van Stijn Coninx uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Niet Schieten op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Niet Schieten met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Niet Schieten downloaden

Het downloaden van Niet Schieten is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Niet Schieten ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Niet Schieten streamen

Het streamen van Niet Schieten heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Niet Schieten online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Niet Schieten kijkt. Ideaal!

Niet Schieten torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Niet Schieten. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Niet Schieten trailer

Bekijk eerst even de trailer van Niet Schieten voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.