Grease
%
72

Grease

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Grease

Moeite met waar je nou Grease moet kijken? Gedoe met downloaden? stewartandstafford.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Grease

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Danny is de "coolste kerel" van de T-Birds, een groep middelbareschoolbinken. De Pink Ladies zijn hun vrouwelijke tegenhangers. Tijdens de zomervakantie heeft Danny een zekere Sandy leren kennen. Ze werden stapelverliefd en brachten al hun vrije tijd samen door. Maar het einde van de zomer kwam in zicht en de twee geliefden moesten afscheid nemen van elkaar. Maar Sandy verhuist en komt in dezelfde buurt van Danny wonen en ze wordt ingeschreven op dezelfde school, Rydell High. Sandy is niet echt "cool" te noemen en valt uit de toon. Maar de Pink Ladies doen er alles aan om haar imago op te krikken. Intussen willen The Scorpions, een rivaliserende bende, racen tegen de T-Birds. Bovendien komt de Nationale Dans TV show naar Rydell High ...

Regisseur en acteurs

 • Randal Kleiser portrait

  Randal Kleiser

  director

 • Dinah Manoff portrait

  Dinah Manoff

  actor

 • Jamie Donnelly portrait

  Jamie Donnelly

  actor

 • Didi Conn portrait

  Didi Conn

  actor

 • Kelly Ward portrait

  Kelly Ward

  actor

 • Michael Tucci portrait

  Michael Tucci

  actor

 • Barry Pearl portrait

  Barry Pearl

  actor

 • Jeff Conaway portrait

  Jeff Conaway

  actor

 • Stockard Channing portrait

  Stockard Channing

  actor

 • Olivia Newton-John portrait

  Olivia Newton-John

  actor

 • John Travolta portrait

  John Travolta

  actor

Trailers

Grease

Zin om Grease lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Grease te bekijken voor je op een rijtje.

Grease downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Grease downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Grease. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Grease er ook in SD heel goed uit.

Grease streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Grease net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Grease hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Grease helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Grease torrent

Denk je dat je om Grease te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Grease trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Grease de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.