Gek van geluk

Gek van geluk

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Gek van geluk

Moeite met waar je nou Gek van geluk moet kijken? Gedoe met downloaden? stewartandstafford.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Gek van geluk

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

In Gek van Geluk kruipt Plien van Bennekom in de rol van single moeder Lena. Ze schrijft liefdesliedjes, maar door een gebrek aan romantiek komt er weinig meer uit haar pen. Dan verzint de zangeres en haar beste vriendin Valerie (Carly Wijs) een oplossing: ze huurt een werkloze acteur in om Lena's hoofd ter inspiratie op hol te brengen. Lena valt als een blok voor de aantrekkelijke Hugo (Matteo van der Grijn) en het plan lijkt te slagen. Tot Lena's buik zo vol vlinders zit dat een nieuwe hitsingle wel het laatste is waar ze aan denkt. In een wanhopige poging om Lena alsnog aan het schrijven te krijgen, zet Valerie hun jarenlange vriendschap op het spel laat de waarheid uitkomen.

Regisseur en acteurs

 • Johan Nijenhuis portrait

  Johan Nijenhuis

  Director

 • Plien van Bennekom portrait

  Plien van Bennekom

  Actor

 • Carly Wijs portrait

  Carly Wijs

  Actor

 • Matteo van der Grijn portrait

  Matteo van der Grijn

  Actor

 • Henry van Loon portrait

  Henry van Loon

  Actor

 • Marie Mae van Zuilen portrait

  Marie Mae van Zuilen

  Actor

 • Beppie Melissen portrait

  Beppie Melissen

  Actor

Trailers

Gek van geluk

Gek van geluk streamen

Gek van geluk streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Gek van geluk downloaden

Zin om Gek van geluk te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Gek van geluk te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Gek van geluk torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Gek van geluk makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Gek van geluk trailer

Wil je er zeker van zijn dat Gek van geluk jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.