Doris
Bekijk de trailer

Kijk Doris

Moeite met waar je nou Doris moet kijken? Gedoe met downloaden? stewartandstafford.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Doris

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

"Het leven is geen met croissantjes en softijs overladen kampeerfestijn" - #Dorisdefilm Aan de vooravond van haar vijfenveertigste verjaardag is Doris Doorenbos (Tjitske Reidinga) een gescheiden vrouw met twee kinderen op een dood punt aanbeland. Terwijl de mensen om haar heen carrière maken en drukke, volwassen levens leiden, is er van Doris' eigen dromen maar weinig terechtgekomen…. Doris is vanaf 20 september in de bioscoop. Gemaakt onder de creatieve leiding van Will Koopman (Gooische Vrouwen, Divorce en Terug naar de Kust), scenarioschrijfster Roos Ouwehand en regisseur Albert Jan van Rees.

Regisseur en acteurs

 • Albert Jan van Rees portrait

  Albert Jan van Rees

  Director

 • Tjitske Reidinga portrait

  Tjitske Reidinga

  Actor

 • Guy Clemens portrait

  Guy Clemens

  Actor

 • Tarik Moree portrait

  Tarik Moree

  Actor

 • Monique van de Ven portrait

  Monique van de Ven

  Actor

 • Gijs Scholten van Aschat portrait

  Gijs Scholten van Aschat

  Actor

 • Roos Ouwehand portrait

  Roos Ouwehand

  Actor

 • Bracha van Doesburgh portrait

  Bracha van Doesburgh

  Actor

 • Hendrikje Nieuwerf portrait

  Hendrikje Nieuwerf

  Actor

Trailers

Doris

Wil je Doris kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Doris streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Doris niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Doris zelfs gratis bekijken.

Doris downloaden

Wil je Doris ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Doris overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Doris torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Doris is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Doris trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Doris de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.