Close Encounters of the Third Kind
%
77

Close Encounters of the Third Kind

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Close Encounters of the Third Kind

Moeite met waar je nou Close Encounters of the Third Kind moet kijken? Gedoe met downloaden? stewartandstafford.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Close Encounters of the Third Kind

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Kabelwerker Roy Neary onderzoekt een grootschalige stroompanne in Indiana, wanneer hij plots vanuit het niets een UFO opmerkt. Vanaf dat ogenblik krijgt hij voortdurend visioenen over een mysterieuze berg, de volgende landingsplek van de vliegende schotel. En hij is niet de enige... De Amerikaanse overheid is op de hoogte van de komst van de buitenaardse wezens en de locatie die ze hebben uitgekozen voor hun landing, maar doet al het mogelijke om de zaak in de doofpot te stoppen en het grote publiek op afstand te houden. Dat kan Neary en een groepje vastberaden "believers" echter niet weerhouden op zoek te gaan naar de berg ...

Regisseur en acteurs

 • Steven Spielberg portrait

  Steven Spielberg

  director

 • Lance Henriksen portrait

  Lance Henriksen

  actor

 • George DiCenzo portrait

  George DiCenzo

  actor

 • Merrill Connally portrait

  Merrill Connally

  actor

 • Roberts Blossom portrait

  Roberts Blossom

  actor

 • Bob Balaban portrait

  Bob Balaban

  actor

 • Cary Guffey portrait

  Cary Guffey

  actor

 • Melinda Dillon portrait

  Melinda Dillon

  actor

 • Teri Garr portrait

  Teri Garr

  actor

 • François Truffaut portrait

  François Truffaut

  actor

 • Richard Dreyfuss portrait

  Richard Dreyfuss

  actor

Trailers

Close Encounters of the Third Kind

Zin om Close Encounters of the Third Kind lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Close Encounters of the Third Kind te bekijken voor je op een rijtje.

Close Encounters of the Third Kind downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Close Encounters of the Third Kind downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Close Encounters of the Third Kind. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Close Encounters of the Third Kind er ook in SD heel goed uit.

Close Encounters of the Third Kind streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Close Encounters of the Third Kind net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Close Encounters of the Third Kind hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Close Encounters of the Third Kind helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Close Encounters of the Third Kind torrent

Denk je dat je om Close Encounters of the Third Kind te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Close Encounters of the Third Kind trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Close Encounters of the Third Kind de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.