A Dangerous Man
%
51

A Dangerous Man

Nu kijken

Kijk A Dangerous Man

Moeite met waar je nou A Dangerous Man moet kijken? Gedoe met downloaden? stewartandstafford.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor A Dangerous Man

Samenvatting

Ex-commando Shane is net vrijgekomen uit de gevangenis. Een jonge Chinese vrouw smeekt hem om hulp. Shane gaat de strijd aan met een meedogenloos Chinees drugskartel en twee corrupte Amerikaanse politieagenten.

Regisseur en acteurs

 • Keoni Waxman portrait

  Keoni Waxman

  Director

 • Steven Seagal portait

  Steven Seagal

  Shane Daniels

 • Mike Dopud portait

  Mike Dopud

  Clark

 • Hugo Steele portrait

  Hugo Steele

  Actor

 • Byron Mann portait

  Byron Mann

  Actor

 • Jesse Hutch portait

  Jesse Hutch

  Actor

A Dangerous Man

Zin om A Dangerous Man lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om A Dangerous Man te bekijken voor je op een rijtje.

A Dangerous Man downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je A Dangerous Man downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van A Dangerous Man. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet A Dangerous Man er ook in SD heel goed uit.

A Dangerous Man streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je A Dangerous Man net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je A Dangerous Man hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je A Dangerous Man helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

A Dangerous Man torrent

Denk je dat je om A Dangerous Man te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

A Dangerous Man trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of A Dangerous Man de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.