A Dancer
%
62

A Dancer

Kijk A Dancer

Moeite met waar je nou A Dancer moet kijken? Gedoe met downloaden? stewartandstafford.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Part of the By Herself series of individual dramas created for Channel 4, A dancer explores the emotional moment when two former lovers, separated by their profession, meet again.

Regisseur en acteurs

 • Doris Totten Chase portrait

  Doris Totten Chase

  Director

 • Luise Rainer portait

  Luise Rainer

  Anna

 • Thomas Desny portrait

  Thomas Desny

  Thomas

A Dancer

A Dancer streamen

A Dancer streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

A Dancer downloaden

Zin om A Dancer te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als A Dancer te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

A Dancer torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als A Dancer makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

A Dancer trailer

Wil je er zeker van zijn dat A Dancer jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.