Bad Moms 2

Bad Moms 2

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bad Moms 2

Moeite met waar je nou Bad Moms 2 moet kijken? Gedoe met downloaden? stewartandstafford.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bad Moms 2

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

In Bad Moms 2 moeten de drie ondergewaardeerde en overbelaste moeders de uitdagingen en verwachtingen van kerstmis tot een goed einde proberen brengen. En deze keer verwelkomen ze de ultieme vijand: hun eigen moeders.

Regisseur en acteurs

 • Jon Lucas portrait

  Jon Lucas

  Director

 • Scott Moore portait

  Scott Moore

  Director

 • Mila Kunis portait

  Mila Kunis

  Amy Mitchell

 • Kristen Bell portait

  Kristen Bell

  Kiki

 • Kathryn Hahn portait

  Kathryn Hahn

  Carla Dunkler

Trailers

Bad Moms 2

Zin om Bad Moms 2 lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Bad Moms 2 te bekijken voor je op een rijtje.

Bad Moms 2 downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Bad Moms 2 downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bad Moms 2. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Bad Moms 2 er ook in SD heel goed uit.

Bad Moms 2 streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Bad Moms 2 net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Bad Moms 2 hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Bad Moms 2 helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Bad Moms 2 torrent

Denk je dat je om Bad Moms 2 te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Bad Moms 2 trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Bad Moms 2 de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.