120 BPM
%
78

120 BPM

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk 120 BPM

Moeite met waar je nou 120 BPM moet kijken? Gedoe met downloaden? stewartandstafford.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor 120 BPM

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

Begin jaren negentig. Het aidsvirus heeft al tien jaar lang talloze levens geëist en de activisten-groep Act Up vecht tegen onverschilligheid en de farmaceutische industrie die medicijnen moeilijk verkrijgbaar maakt.

Regisseur en acteurs

 • Robin Campillo portrait

  Robin Campillo

  Director

 • Nahuel Pérez Biscayart portait

  Nahuel Pérez Biscayart

  Sean

 • Arnaud Valois portrait

  Arnaud Valois

  Nathan

 • Adèle Haenel portait

  Adèle Haenel

  Sophie

 • Antoine Reinartz portrait

  Antoine Reinartz

  Thibault

 • Pascal Tantot portrait

  Pascal Tantot

  Actor

Trailers

120 BPM

120 BPM streamen

120 BPM streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

120 BPM downloaden

Zin om 120 BPM te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als 120 BPM te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

120 BPM torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als 120 BPM makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

120 BPM trailer

Wil je er zeker van zijn dat 120 BPM jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.